Disclaimer

Deze website is eigendom van Kaptein klimaatbeheersing. De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Kaptein klimaatbeheersing heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Websites die door middel van een link toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Kaptein klimaatbeheersing gecontroleerd. ©Kaptein klimaatbeheersing 2016 Alle rechten zijn voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kaptein klimaatbeheersing worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand, openbaar worden gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

Techniek
De Kaptein klimaatbeheersing website is geoptimaliseerd voor de browser: Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer 9 of hoger.
Voor het presenteren van bezoekersgerichte inhoud op basis van temperatuur wordt gebruik gemaakt van de XML feed van BuienRadar.
Deze website maakt gebruik van JavaScript. Deze dient aan te staan in uw browser, zodat u succesvol uw bestelling kunt doorvoeren en een juiste weergave krijgt.