Design

Functionaliteit is tegenwoordig slechts één van de aspecten waardoor de gebruiker wordt aangesproken. Het oog wil ook wat. De technische ontwikkelingen die plaatsvinden hebben natuurlijk niet alleen betrekking op de techniek achter de airconditioning, maar ook op de vormgeving. Maar sommige leveranciers gaan net een stapje verder. Niet alleen bezitten deze units een uitstekende functionaliteit, ze zijn ook mooi om naar te kijken. Deze zijn beschikbaar in de modellen Panel, Panel picture change, wandmodel.

 

Samsung design

In bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Deze systemen worden zonder veel problemen ingepast in elk denkbare situatie, zijn fluisterstil en worden door hun oogstrelend design zelfs een high-tech blikvanger in elk interieur.
De modellen zijn uitgerust met WiFi bediening voor extra gebruiksgemak.

Meer informatie 

LG design

Functionaliteit is tegenwoordig slechts één van de aspecten waardoor de gebruiker wordt aangesproken. Het oog wil ook wat. De technische ontwikkelingen die plaatsvinden hebben natuurlijk niet alleen betrekking op de techniek achter de airconditioning, maar ook op de vormgeving. Maar sommige leveranciers gaan net een stapje verder.
Niet alleen bezitten deze units een uitstekende functionaliteit, ze zijn ook mooi om naar te kijken.
Deze zijn beschikbaar in de modellen Panel, Panel picture change, wandmodel.

Meer informatie 

Mitsubishi design

Wanneer u kiest voor kwaliteit en design, dan kiest u voor een Mitsubishi airco. Bij Comfortklimaat hebben we zeer veel airco’s van het merk Mitsubishi. Kies de juiste airco die bij u past. Advies nodig? Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte airco!

Daikin design

Design is alles. Het is het ontwerpen van een gestroomlijnde, elegante klimaatregeling met een opvallende look. Het is ook de bewuste keuze voor een intelligente technologie die op elk moment van de dag voor een comfortabel binnenklimaat zorgt.

Meer informatie

Panasonic design

We zijn van mening dat u niet op comfort zou moeten inleveren om 'groen' te worden.
Panasonic introduceert daarom het nieuwe Econavi systeem dat een Human Activity-sensor combineert met een beheerprogramma om de aanwezigheid van mensen te detecteren en energieverspilling met 38% terug te dringen.

Meer informatie