Centraal koelsysteem

Het centrale koelsysteem wordt gebruikt daar waar meerdere ruimten geconditioneerd dienen te worden. Er wordt gebruik gemaakt van één condensor en meerdere binnenunits. De nadruk ligt op efficiëncy, energiezuinig verbruik en flexibiliteit.

 

Daikin VRV/VRF

Het centrale koelsysteem (vertegenwoordigd door het VRV of VRF systeem) wordt gebruikt daar waar meerdere ruimten geconditioneerd dienen te worden. Er wordt gebruik gemaakt van één condensor en meerdere binnenunits. De nadruk ligt op efficiëncy, energiezuinig verbruik en flexibiliteit. Het systeem kan aangestuurd worden door een geïntegreerd software-systeem.

Laat onze adviseur u informeren 

Samsung DVM

Het Samsung DVM (digitaal variabel multisysteem) systeem maakt het mogelijk tot 48 binnendelen op 1 buitensysteem te monteren. De binnenunits werken onafhankelijk van elkaar en mogen verschillend zijn in capaciteit en model. Het systeem kan aangestuurd worden met de PC.

Laat onze adviseur u informeren 

LG Multi V

Multi V systeem is speciaal voor grotere kantoren, winkels en hotels ontwikkeld. Kunnen meerdere ruimtes gekoeld of verwarmt worden. Doordat er in de buitenunits gebruikgemaakt wordt van een inverter-gestuurde compressor en een constant speed-compressor, kan er in deellast nauwkeuriger worden afgesteld, waardoor het energieverbruik over een totaal jaar gezien zeer gunstig is.

Laat onze adviseur u informeren