Wandmodel

Wandmodellen worden gebruikt voor montage hoog aan de wand. Vanwege de lichte en compacte uitvoering zijn ze geschikt voor montage aan praktisch elke wand. De wandmodellen zijn uitgerust met een liniaalsysteem waardoor de luchtstroom nauwkeurig horizontaal of verticaal geregeld kan worden. Hierdoor kunt u de luchtstroom op de voor u meest comfortabele stand zetten om tochtverschijnselen te voorkomen.

 

Samsung wandmodel

n bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Deze systemen worden zonder veel problemen ingepast in elk denkbare situatie, zijn fluisterstil en worden door hun oogstrelend design zelfs een high-tech blikvanger in elk interieur. De modellen zijn uitgerust met WiFi bediening voor extra gebruiksgemak.

Laat onze adviseur u informeren 

LG wandmodel

De RAC serie van LG is geschikt voor toepassing in een enkele ruimte. Bijvoorbeeld: slaapkamers, woonkamers, studeerkamers, kantoren en een bedrijfsruimte. RAC airco’s zorgen voor een perfect binnenklimaat, een prettige temperatuur en een aangenaam luchtvochtigheidsgehalte.

Laat onze adviseur u informeren 

Mitsubishi wandmodel

Wanneer u kiest voor kwaliteit en design, dan kiest u voor een Mitsubishi airco. Bij Comfortklimaat hebben we zeer veel airco’s van het merk Mitsubishi. Kies de juiste airco die bij u past. Advies nodig? Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte airco!

Laat onze adviseur u informeren 

Daikin wandmodel

Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand. Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen.

Laat onze adviseur u informeren 

Panasonic wandmodel

Panasonic heeft een reeks producten ontworpen voor u die betere prestaties leveren dan ooit tevoren. Panasonic airconditioners zijn ontworpen om meer dan alleen koelcomfort voor uw woningen te bieden. De airconditioners besparen energie en zuiveren je omgeving. Leven met een eco-levensstijl is nu eenvoudiger dan ooit.

Laat onze adviseur u informeren