Zorgeloos geregeld met een onderhoudscontract van Kaptein

Om een optimale en efficiënte werking van uw airconditioning te bewerkstelligen is periodiek onderhoud onmisbaar.

Vervuilde filters kunnen bijvoorbeeld het ontstaan van storingen in de hand werken. Installaties met een inhoud van meer dan 25 kilo dienen 2x per jaar onderhouden te worden. Bezitters van airconditioning-installaties met een freoninhoud vanaf 2,4 kg zijn zelfs verplicht (middels de milieuwetgeving) om periodiek onderhoud uit te laten voeren en hun stekdocumenten op orde te hebben. Gemeentes kunnen ter plaatse controle uitoefenen en u vragen om de documenten.

Uw voordeel

Bij Technisch Buro Kaptein kunt u een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Volgens de contractbepalingen worden de installaties gereinigd, nagezien en wordt er een lekdichtheidstest gedaan. Het afsluiten van een onderhoudscontract biedt u de volgende voordelen:

Prijzen

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, genoemd in de onderhoudsovereenkomst, wordt een vast bedrag afgesproken. Dit bedrag wordt bepaald door de hoeveelheid installaties, de bereikbaarheid van de installaties en eventuele bijzonderheden ter plaatse. Indien uit de controle blijkt dat grote vervanging van apparatuur nodig is, zal dit middels een schriftelijke kostenopgave aan u gemeld worden.

Nu aanvragen

Heeft u nog geen onderhoudsovereenkomst? Dan kunt hier een aanvraag doen.
Stuur ons een mail en wij nemen dan contact met u op voor een afspraak. Geef aan of het een aanvraag is voor een bedrijf of voor particulier.

Stuur ons een bericht