Design model

Kanaalmodel

Kanaalmodellen worden boven het plafond geïnstalleerd en daarmee geheel aan het zicht onttrokken. Nagenoeg geruisloos wordt de lucht via inblaasroosters of luchtslangen de ruimte ingebracht. Doordat kanaalmodellen worden gekenmerkt door een zeer hoog comfortniveau, worden ze vaak toegepast in hotelkamers, restaurants, kantoren en praktijkruimten.

Samsung Kanaalmodel
Samsung

Samsung

Een zeer stille werking, gecombineerd met een optimale luchtverdeling via uitblaasroosters, maken dat de MSP kanaalunit een extreem hoog comfortniveau kent. Deze uitblaasroosters zijn er in vele vormen, soorten, maten en kleuren, waardoor uw ruimte altijd een passende uitstraling krijgt.

Laat onze adviseur u informeren
LG inverter Kanaalmodel
LG

LG

De kanaalunit wordt boven het verlaagde plafond gemonteerd. Hij is dus niet zichtbaar op de uitblaasroosters na. De positie van de roosters zijn flexibel en daardoor op iedere gewenste plek te integreren. De roosters zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Laat onze adviseur u informeren
Mitsubishi Kanaalmodel
Mitsubishi

Mitsubishi

Kanaalunits worden geheel uit het zicht boven een verlaagd plafond, in een aanpalend lokaal of een verhoogde vloer gemonteerd. Door middel van luchtroosters en/of luchtslangen wordt de geconditioneerde lucht op diverse plaatsen in het lokaal gebracht.

De posities van de roosters kunnen naar wens en mogelijkheden geplaatst worden. Tevens kunnen de roosters in de kleur en stijl van het desbetreffende interieur gekozen worden. Op een kanaalunit is aansluiting van verse luchttoevoer mogelijk waardoor een optimaal binnenklimaat gerealiseerd wordt.

Laat onze adviseur u informeren
Daikin Kanaalmodel
Daikin

Daikin

Kanaalunits zijn fluisterstil en standaard voorzien van een energiezuinige warmtepomp. Hierdoor wordt zuinig met energie omgegaan en ontstaat er een constante uitblaastemperatuur. Op de kanaalunit kan eenvoudig verse buitenlucht worden toegevoerd waardoor deze volledig geconditioneerd in de ruimte wordt gebracht. Tevens kunnen de roosters in de kleur en stijl van de desbetreffende ruimte gekozen worden. Door het grote uitblaasoppervlak zijn de luchtsnelheden laag. Kanaal units zijn klimaattechnisch, esthetisch en akoestisch dé ideale toepassing.

Laat onze adviseur u informeren
Panasonic Kanaalmodel
Panasonic

Panasonic

De kanaalmodellen zijn een ideale oplossing voor flexibele, verborgen airconditioning. De optionele 200 mm kranen verzekeren een simpele, zorgeloze verbinding met spiraalvormige kanalen.

Laat onze adviseur u informeren

Wanneer u besluit door ons klimaatbeheersing aan te laten brengen in uw huis of kantoor, volgt eerst een gratis en persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.