Centraal koelsysteem

Centraal koelsysteem Zakelijk

Het centrale koelsysteem wordt gebruikt daar waar meerdere ruimten geconditioneerd dienen te worden. Er wordt gebruik gemaakt van één condensor en meerdere binnenunits. De nadruk ligt op efficiëncy, energiezuinig verbruik en flexibiliteit.

Samsung Centraal koelsysteem
Daikin VRV/VRF

Daikin VRV/VRF

Het centrale koelsysteem (vertegenwoordigd door het VRV of VRF systeem) wordt gebruikt daar waar meerdere ruimten geconditioneerd dienen te worden. Er wordt gebruik gemaakt van één condensor en meerdere binnenunits. De nadruk ligt op efficiëncy, energiezuinig verbruik en flexibiliteit. Het systeem kan aangestuurd worden door een geïntegreerd software-systeem.

Laat onze adviseur u informeren
LG inverter Centraal koelsysteem
Samsung DVM

Samsung DVM

Het Samsung DVM (digitaal variabel multisysteem) systeem maakt het mogelijk tot 48 binnendelen op 1 buitensysteem te monteren. De binnenunits werken onafhankelijk van elkaar en mogen verschillend zijn in capaciteit en model. Het systeem kan aangestuurd worden met de PC.

Laat onze adviseur u informeren
Mitsubishi Centraal koelsysteem
LG Multi V

LG Multi V

Multi V systeem is speciaal voor grotere kantoren, winkels en hotels ontwikkeld. Kunnen meerdere ruimtes gekoeld of verwarmt worden. Doordat er in de buitenunits gebruikgemaakt wordt van een inverter-gestuurde compressor en een constant speed-compressor, kan er in deellast nauwkeuriger worden afgesteld, waardoor het energieverbruik over een totaal jaar gezien zeer gunstig is.

Laat onze adviseur u informeren

Wanneer u besluit door ons klimaatbeheersing aan te laten brengen in uw huis of kantoor, volgt eerst een gratis en persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.