Ervaring in klimaatbeheersing

Wij leveren op maat ontwikkelde klimaatoplossingen aan zowel bedrijven als particulieren. Waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening en apparatuur voorop staat.
Kaptein is een middelgroot bedrijf dat al meer dan 45 jaar airconditioners installeert. Onze persoonlijke benadering en werkwijze is onze kracht. Wij werken met gemotiveerde, goedgeschoolde en flexibele werknemers die de tevredenheid van de klant als hoogste prioriteit hebben staan.

Voor wie werken we

We werken voor kleine en grote bedrijven in zeer uiteenlopende branches en installeren veel systemen bij mensen thuis.

Kaptein is ook goed vertegenwoordigd in de hotelbranche. Wij kunnen met trots zeggen dat we voor iedereen werken.

Ons serviceteam staat voor u klaar
met tips en hulp.

Veel gestelde vragen

Vacatures

Kaptein heeft momenteel een tweetal vacatures openstaan.
Bekijk vacatures 

Onze monteurs

Onze monteurs voor uw airconditioner
Onze monteurs hebben allemaal de opleiding Koelinstallaties Categorie I. Tevens hebben een aantal monteurs de opleiding EPBD-A. Daarnaast zijn al onze monteurs in het bezit van het VCA* diploma, een diploma op het gebied van veiligheid. Dit houdt in dat de monteur beschikt over alle kennis en materialen die nodig zijn om veilig te werken en om ongelukken of onveilige situaties te voorkomen. Ook wordt rekening gehouden met gezondheidsaspecten en wordt het milieu zo min mogelijk belast.

Certificering

Lid NVKL

Door een jaarlijkse audit controleert de NVKL haar leden en zo is "Kaptein" een erkend specialist klimaatbeheersing.

F-gassen

Alle installateurs van airconditioners moeten voldoen aan de eisen gesteld in de F-gassen verordening van de Europese Unie en de voorschriften NEN 378. Wanneer een bedrijf voldoet aan F-gassen certificaat wil dat zeggen dat het werkt volgens de vastgestelde regels en wetten.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid(SSVV).

Partners

Kaptein doet zaken met diverse partners.

Pulle Daikin LG Mitsubishi Panasonic Samsung